Bok 21 Med revolver og stjerne – i salg 16. mai!

Skrevet 6. May, 2011

MED REVOLVER OG STJERNE

Kane fulgte Tilder som en skygge i tre dager. Han smeltet sammen med mengden og betraktet sitt offer med intens, kjølig interesse. Det varte ikke lenge før han forsto at Tilder var farlig. Det var bare én ting å gjøre, passe ham opp og ta ham – levende eller død. Og det hadde han gjort. Død.

Men Tilder var bare begynnelsen. Snart var Morgan Kane på sporet av en bande, som gjennom organisert prostitusjon satte statens sikkerhet i fare og besto av langt farligere menn enn Tilder.

Han måtte stoppe dem før flere kvinner ble ofre for deres brutale nettverk

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

Med revolver og stjerne ble utgitt av Bladkompaniet i 1966 som stjernebok 308 / Morgan Kane 3.

Ekstramateriale i denne utgivelsen er del 11 i serien om Skytevåpenets utvikling, Louis Mastersons spesial Har revolvermannen eksistert, og en artikkel om spørsmålsspalten Kane’s Corner.

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson, og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale

Legg igjen en kommentar

Navn *

E-post (publiseres ikke) *

Nettside