Bok 50: Demonen fra Nicaragua

Skrevet 22. October, 2013

36083_morgan_kane_50_demonen_fra_nicaragua_omslIgjen bar Morgan Kane stjernen som viste at han var U.S. Marshal, men bare for seks måneder. Og bare på betingelse av at han ble stilt til disposisjon for et risikabelt oppdrag i Mellom-Amerika – dypt inne i Nicaraguas dampende jungel, der terrorister saboterer arbeidet med Nicaraguakanalen.
Om han løste saken, ville stjernen igjen være hans – for godt. Men hvem var terroristene? Var det rivalene fra Panama-kanalen som herjet, brente  og myrdet? Var det korrupte columbianere? Eller var det uhyret som indianerne kaller «Elvedemonen»?

«Myggen summet og summet utenfor moskitonettet, og Kane snudde seg urolig på det våte teppet. Jungelkoret var intenst. Det holdt ham halvvåken til det lysnet, da tidde koret, og tåken kom drivende nedover elven. Gresset og plantene var drivende våte, og solen sto som et rødt øye i dampen over jungelen.»

Første gang utgitt  i 1970 som Stjernebok 412 / Morgan Kane 34.

Tilleggstoff: Del 8 av Bat Mastersons Famous Gunfighters of the Western Frontier og «Med Louis Masterson gjennom Vesten», del 10

Legg igjen en kommentar

Navn *

E-post (publiseres ikke) *

Nettside