Bok 10 – El Gringo vender tilbake. I salg nå!

Skrevet 21. June, 2010

El Gringo, alias Morgan Kane – på jakt etter en skjult skatt i Mexicos fjell, med hatefulle federales og blodtørstige apacher i hælene …

En håndfull mennesker i et stort og farlig land – på jakt etter en skjult skatt … Pauline Trenton, misjonærdatteren som flammer av hett, verdslig begjær og som bærer på en dyster hemmelighet … Rico, den meksikanske gjetergutten, forvandlet til en tøff og dødbringende mann av revolveren han bærer ved sin side … El Gringo, alias Morgan Kane, en pistolero med en pris på sitt hode og bitterhet i hjertet.

Mot dem sto federales – den blonde prøysseren Schroeder, den udugelige kaptein Aquila og hans sadistiske sersjant José. Og de var alle truet av en felles fiende: en blodtørstig horde apacher på krigsstien …

”Med feberaktig hast trakk han revolveren mot Morgan Kane.”

El Gringo vender tilbake er bok nummer ti om Morgan Kane. Kane er fremdeles i Mexico, og igjen kommer han sammen med Pauline Trenton.Ekstramateriale i denne boken er første avsnitt av Louis Mastersons serie om Skytevåpenets historie som gikk i Western samme år som boken ble utgitt: El Gringo vender tilbake ble første gang utgitt i 1971 som Stjernebok 437 og Morgan Kane nummer 44.

Kommentarer

 1. Ruben Andrè says:

  Hei hei :)

  Bare lurer på om dere har vudert å lage et forum der vi Kane fans kan prate litt om Kane generelle ting?
  Har alltid hatt lyst på et skikkelig Kane forum 😀

  • Redaksjonen says:

   Hei!

   Vi har tenkt på det, og jobber med saken. Akkurat nå er det kanskje aller enklest å etablere diskusjoner eller kommentere på Morgan Kanes Facebook-side. Her vil nesten 3000 Morgan Kane-fans se hva du skriver og få muligheten til å respondere direkte.

 2. Casper says:

  Bok nummer 10 er som man kan forvente av Morgan Kane bøkene, rett og slett fantastisk bra! Dette er hittil i rekken min favorittbok! Den holder koken hele boken ut og du sitter igjen med et måpende ansiktsuttrykk når du har lest ferdig! Jeg gleder meg utrolig mye til neste bok! :)

  • Redaksjonen says:

   Hei! Hyggelig at du likte denne boka. Enig i at den er blant de bedre. Det er bare å glede seg til neste bok, To desperados. Her møter jo Kane sin senere Ranger-partner og venn, Charlie Katz.

   Legg gjerne ut din kommentar på Facebook-sidene til Morgan Kane.

 3. Per Tømmervold says:

  Jeg abonnerer på bøkene. Men jeg synes at det er for dårlig at bøkene kommer i butikkene flere dager før jeg får dem i posten. En av fordelene ved å abonnere bør være at vi får dem først. Vil gjerne ha en kommentar på dette.

  • Redaksjonen says:

   Takk for ditt innlegg. Dette er noe som ikke skal skje, og vi undersøker nå om det kan ha skjedd en feil et sted. Men så langt vi vet har det ikke forekommet at bøkene er kommet til abonnentene etter at de er i butikk. Ta gjerne direkte kontakt, slik at vi kan sjekke ditt konkrete eksempel. Red.

 4. Namorado says:

  sier:Jeg har aldri forstått oseptyrpt rundt “vampus”. Hun er bare enda en blind og døv lydbåndopptaker. Hun fortjener forakt, ikke anerkjennelse. Jeg føler så absolutt forakt ovenfor henne.

Legg igjen en kommentar

Navn *

E-post (publiseres ikke) *

Nettside