Bok 11 – To desperados. I salg fra 12. juli

Skrevet 28. June, 2010

De møttes sør for Rio Grande — to desperados som skulle bli en legende i grenselandet …

På vei til Texas ble Morgan Kane arrestert og kastet i en celle sammen med en blond tysker som kalte seg Charlie Katz. De to gringoene visste at døden ville bli deres skjebne om de ikke klarte å flykte — selv om de var uskyldige i anklagen om mord og bankran.

Men de var begge fribyttere, revolvermenn som var vant til å se døden i øynene og som kunne gripe en sjanse når den bød seg. Snart red de på stjålne hester mot friheten, med både federales og Guardia civil i hælene. Foran Morgan Kane lå et følelsesladet gjensyn med prestedatteren Pauline Trenton … Og i Camargo ventet Alex Storr — Katz’ virkelige partner i bankranet. Han var ute etter prisen på deres hoder …

“Kane rettet seg opp i salen. Charlie Katz vinket til ham. Kane lo igjen, sterkt og vilt, og latteren syntes å følge de to desperadoene gjennom natten — nærmere og nærmere Rio Grande.”

To desperados utkom i 1971 som Stjernebok nummer 440/Morgan Kane 45. I tillegg til romanen inneholder boken også novellen Revolvero fra 1971 og del 2 i Louis Mastersons serie om Skytevåpenets utvikling.

Legg igjen en kommentar

Navn *

E-post (publiseres ikke) *

Nettside